Inspiration

Inspiration

Skriv gerne en kommentar...

Klik på feltet "kommentarer" – det kræver ikke et log-in.

Ønsker I at kunne invitere andre ind i bloggen eller modtage besked om, når jeg skriver nye indlæg kræves det, at I er inviteret.

Send en forespørgelse om tilmelding til

invitermiggerne@interessantesteder.dk

så sender jeg en invitation til jer.

Fortæl gerne om bloggen og hjemmesiden til andre.

Denne blog er en del af hjemmesiden http://interessantesteder.dk

God fornøjelse.

Juan les pins – billigt hotel

FrankrigPosted by Katja Gross Sat, February 09, 2013 11:56:59

Hvis man ikke behøver den store luksus, men bare en god seng at sove i og ordentlige toiletforhold, så vil jeg nævne dette hotel i Juan les pins. Fandt det selv via hotels.com. Det har kun én stjerne. Man skal op på anden sal for at komme til receptionen og muligvis højere op for at komme til værelset. Der er ingen elevator, så det er ikke for gangbesværret. Tilgengæld lover de på deres hjemmeside, at de gerne vil hjælpe med at bære bagagen op.

Når det er sagt kan jeg oplyse plusserne. Der er en ventilator, som kan tændes så luften virker koldere, men den larmer og blæser meget, så man har den kun tændt i kort tid ad gangen, men den er der! Der er et lille køleskab, hvilket er et stort plus. Der er et nyere badeværelse med glaslåge for brusekabinen, så gulvet i badeværelset ikke bliver vådt.

Der er så vidt jeg ved kun ét triple værelse på hotellet, men man kan få instaleret et fold-ud-seng, hvis de skønner, at der er plads.

Det jeg synes var rart ved hotellet var, at det lå tæt på en af de bedste strande langs kysten. Der var ingen som så skævt til, at man gik en morgentur med en strandkjole og en pose med et håndklæde ned for at tage en dukkert og komme tilbage med vådt hår for at tage et bad på hotellet. (Vi har prøvet at sove på et fire-stjernet hotel, der ville det ikke have passet ind!) Vi sov kun på hotellet i to nætter og alligevel fik vi nye håndklæder undervejs, hvis de var brugte. Man kan spise morgenmad på hotellet for 6 euro pr. person, men vi valgte at gå til den lokale bager to gadehjørner væk. Hos bageren køber man brød efter vægt. Vi fandt et lækkert mørkere brød, som de skar i skiver for os. Deres chokolade-pain (en firkantet udgave af croissant med chokoladestykker) var også gode. Dertil kunne man købe kaffe og vand. Dette kan nydes på en bænk nær kysten, hvis man er heldig at finde en i skyggen eller tages med på en tur. Der ligger supermarkeder i nærheden spørg om vej på hotellet.

Parkering var en spændende sag. Man ved aldrig om der er en plads til bilen, men vi var heldige hver gang på en stor plads ved siden af hotellet, hvor der er gratis 24-timers parkering. Det lykkedes uden en bule, men jeg vil intet love for andre – de holder tæt!

Selv har jeg overvejet at bruge hotellet igen til en ny tur, hvor vi benytter os af nogle af alle de tilbud, der er for sejllads i byen. Hotellet ligger tæt på stationen, så jeg vil ikke udelukke, at vi undlader bilen til en sådan ferie. (Denne gang var målet Marineland, www.marineland.fr)

Adresse: Hotel Trinon, 14, avenue de l’Esterel, 06160 Juan les pins. www.trianon-hotel.com

God fornøjelse.

  • Comments(0)//inspiration.interessantesteder.dk/#post1