Inspiration

Inspiration

Skriv gerne en kommentar...

Klik på feltet "kommentarer" – det kræver ikke et log-in.

Ønsker I at kunne invitere andre ind i bloggen eller modtage besked om, når jeg skriver nye indlæg kræves det, at I er inviteret.

Send en forespørgelse om tilmelding til

invitermiggerne@interessantesteder.dk

så sender jeg en invitation til jer.

Fortæl gerne om bloggen og hjemmesiden til andre.

Denne blog er en del af hjemmesiden http://interessantesteder.dk

God fornøjelse.

Hjemvendt fra Berlin

TysklandPosted by Katja Gross Sun, March 03, 2013 22:27:52

Så er vil hjemme igen efter en dejlig tur til Berlin med datteren. Den kommende tid vil jeg opdatere med fif og tricks fra turen. Her vil jeg blot sige, at det svare sig at tage afsted til lufthavnen i god tid. Selv om vi syntes, at vi burde have tid nok til at komme igennem byen med u-bahnen og skifte tog til Lufthavnen i Schönefeldt ende vi med at komme i sidste øjeblik.

Vi fandt ikke ud af om der var sporarbejde eller om det var fordi det var søndag. Faktum var, at vi måtte skifte tog 3 gange efter u-bahnen, hvor vi normalt ville kunne køre i ét stræk! Da vi nåede frem var køen til sikkerhedskontrollen uendelig lang, men en sød dame i check-in'en henviste os til terminalen ved siden af, hvor der også var kø, men vi kom langt hurtigere igennem.

Vi så en, som skulle med et andet fly, som ikke nåede sit fly, fordi han havde stået i den lange kø.

Fra lufthavnen i Kastrup valgte vi at tage over Nørreport på vejen hjem. Her spiste vi på en restaurant i Gothersgade - anmeldelse kommer en af dagene. Det er en, som vi ofte bruger, når vi er i København. Kan klart anbefale at tage denne vej istedet for at skulle finde et spisested på hovedbanen. Tog mod Fyn og Jylland med minuttal 19 fra Nørreport.

  • Comments(0)//inspiration.interessantesteder.dk/#post31