Inspiration

Inspiration

Skriv gerne en kommentar...

Klik på feltet "kommentarer" – det kræver ikke et log-in.

Ønsker I at kunne invitere andre ind i bloggen eller modtage besked om, når jeg skriver nye indlæg kræves det, at I er inviteret.

Send en forespørgelse om tilmelding til

invitermiggerne@interessantesteder.dk

så sender jeg en invitation til jer.

Fortæl gerne om bloggen og hjemmesiden til andre.

Denne blog er en del af hjemmesiden http://interessantesteder.dk

God fornøjelse.

Bornholm

DanmarkPosted by Katja Gross Wed, March 06, 2013 22:08:15

Jeg har prøvet lidt af hvert, når det kommer til ændringer af planer for overnatninger.

Som barn var vi ude for, at vi var kørt ned til en campingplads for at opdage, at den i mellemtiden var lukket, så vi måtte ud og lede efter en anden plads. Så lærte man at reservere før man tog afsted.

Som ung på en cykelferie oplevede jeg, at vi ankom til et vandrehjem efter en lang dag på landevejen. De kom ud med en besked om at vi desværre ikke kunne overnatte der - for der havde været brand og vandrehjemmet var lukket for sommeren. Vi havde reserveret og de havde prøvet at få fat i os, men det var før vi fik mobiltelefoner. De henviste os til et vandrehjem ca. 30 km væk, men de kunne godt se, at det ikke var en holdbar løsning for os, så de hjalp os med at finde en ferielejlighed i den anden ende af byen, men vi fik et logi, et bad, noget mad og en vandretur gennem byen. Spændende!

På samme tur blev vi overrasket af et tordenvejr og nåede derfor ikke frem til det aftalte overnatningsted. Heldigvis fandt vi et gammelt skilt til et hotel i nabobyen, så da det endelig blev tørvejr igen søgte vi til dette hotel. Det var vist ikke hver dag, at de fik gæster for der var ikke gjort meget ud af at reklamere for hotellet, men vi fik et værelse. Dagen efter fandt vi en campingplads, hvor vi kunne leje os ind i en campingsvogn, hvorefter vi nåede ind på ruten igen. Det viser, at der er altid en mulighed, hvis man er kreativ nok.

På sidste ferie, som vi lige er kommet hjem fra, nåede vi at sætte os ind i toget fra lufthavnen før vi fik at vide at den lejlighed, som vi havde booket var uden varme. Vi var derfor blevet indkvarteret i en anden lejlighed et andet sted i byen. Der skulle der også tænkes hurtigt for alt vi kendte til byen og rejseplaner var med udgangspunkt i den aftalte lejlighed. Vi faldt dog hurtigt til i den nye lejlighed, som lå i et skønt kvarter.

Grunden til at jeg kom til at tænke tilbage på disse situationer er, at jeg idag fik meddelse om at et hotel, som jeg havde booket til sommerferien desværre er gået konkurs. Det har jeg dog aldrig været ude for før! Heldigvis har jeg ikke nogen penge i klemme og har ondt af, at det ikke kunne løbe rundt for dem. Jeg håber, at der kommer nye ejere, så man igen kan gæste stedet. Det ligger rigtig kønt og jeg synes ikke, at der er noget andet der mancher mine behov for dén ferie, så vi lægger planerne om for denne gang.

Jeg lægger lige nogle billeder ind, så I kan se, hvorfor jeg synes, at netop dette hotel var specielt. Jeg kender området og hotellet, men har aldrig været inde på hotellet, men har flere gange gået tur i området overfor.

http://www.booking.com/hotel/dk/stammershalle-badehotel-gudhjem.da.html?aid=313140;label=stammershalle-badehotel-gudhjem-sKegR_RdQK6SCsKRmIS7RgS12566915192:pl:ta:p1:p2:ac:ap1t1:neg;ws=&gclid=CNmqlN_y6LUCFcJ3cAodXjoAgw

http://www.tripadvisor.dk/Hotel_Review-g1949996-d1833314-Reviews-StammersHalle_Badehotel-Gudhjem_Bornholm.html

http://www.stammershalle-badehotel.dk/pages/da/stammershalle-badehotel.php

http://www.booking.com/hotel/dk/stammershalle-apartments.da.html

http://www.rutskerferie.dk/Default.asp?m=212

  • Comments(0)//inspiration.interessantesteder.dk/#post32