Inspiration

Inspiration

Skriv gerne en kommentar...

Klik på feltet "kommentarer" – det kræver ikke et log-in.

Ønsker I at kunne invitere andre ind i bloggen eller modtage besked om, når jeg skriver nye indlæg kræves det, at I er inviteret.

Send en forespørgelse om tilmelding til

invitermiggerne@interessantesteder.dk

så sender jeg en invitation til jer.

Fortæl gerne om bloggen og hjemmesiden til andre.

Denne blog er en del af hjemmesiden http://interessantesteder.dk

God fornøjelse.

Menton – tur til Castellar

FrankrigPosted by Katja Gross Sat, February 09, 2013 12:04:19

Trænger I til at komme væk fra byens mylder kan I prøve at køre en tur op til landsbyen Castellar. Man kommer dertil ad Route de Castellar.

Ruten

Turen går op og ned ad bjerget. Hen over en motervejstunnel, hvor man kan kigge ned til bilerne på motervejsbroen, videre ned ad bjerget i et sving under føromtalte bro, op ad bjerget igen til landsbyen Castellar. En tur på cirka 7 km. Vejen er nogle steder smal, så man skal være ikke være en nybegynder, men det er ikke anderledes end så mange andre små veje i Frankrig.

Udsigt og restaurenter

I byen er der udsigt ud over området. Der er minimum en restaurent i byen. Jeg har desværre ikke haft fornøjelsen af at spise der. Skulle en af jer have spist der, er I velkommende til at komme med en anbefaling. Man kan finde flere oplysninger om byen på deres egen hjemmeside, hvor man ligeledes kan bestille materiale om byen http://www.castellar.fr/index.php?id=5172

Et andet forslag til udflugt

Jeg kan anbefale en køretur langs den Italienske kyst nu hvor man er så tæt på grænsen. Se under Sanremo i Italien-kategorien, der er bl.a. en fantastisk Italiensk restaurent til rimelige penge.

God fornøjelse.

  • Comments(0)//inspiration.interessantesteder.dk/#post6