Inspiration

Inspiration

Skriv gerne en kommentar...

Klik på feltet "kommentarer" – det kræver ikke et log-in.

Ønsker I at kunne invitere andre ind i bloggen eller modtage besked om, når jeg skriver nye indlæg kræves det, at I er inviteret.

Send en forespørgelse om tilmelding til

invitermiggerne@interessantesteder.dk

så sender jeg en invitation til jer.

Fortæl gerne om bloggen og hjemmesiden til andre.

Denne blog er en del af hjemmesiden http://interessantesteder.dk

God fornøjelse.

Tog og færge i Italien

ItalienPosted by Katja Wed, January 31, 2018 00:29:16

Jeg sidder ofte og leger og i dag fandt jeg denne lidt alternative rute:

Fly til "Rom" Fiumicino, som ligger ude ved kysten. https://www.in-italia.dk/italien/lazio/rom/rom-leonardo-da-vinci-lufthavn-fiumicino/

Tag evt nogle overnatninger her eller i Rom inden I fortsætter med tog mod nord langs kysten til Civitavecchia. Der er hoteller og strand tæt ved stationen eller fortsæt længere ind i centrum. Byen ser interessant ud med Badestrand, havn, gamle bygninger m.m. Forsæt evt. med færge/cruise til Barcelona og hold nogle dage der inden I flyver hjem.

http://www.barcelonaferry.com/civitavecchia-barcelona-ferry/

Bestil evt. her: https://ssl.directferries.com/ferry/secure/booking_redirect_df.aspx?stdc=DF10COM&grid=0&rfid=396&psgr=3&curr=9&retn=false&rfidr=395&_ga=2.160168254.2099072323.1517351389-1460335045.1517351389 Turen tager 21½ timer.

Søg selv eller måske har nogen herinde været her, men her er to eksembler på overnatning i byen. Først en lejlighed nær centrum, men langt fra station og strand. https://www.booking.com/.../it/casa-dell-39-olmo.da.html... Den anden er et hotel nær ved station og strand, hvor man kan se hen til færgerne. https://www.booking.com/.../de-la-ville-civitavecchia.da..

I stedet for fly kan man også vælge at tage ruten med Interrail. Se mere om ruter, nattog, rabat på færger m.m. https://www.interrail.eu/en/trains-europe/trains-country/trains-italy  • Comments(0)//inspiration.interessantesteder.dk/#post84