Inspiration

Inspiration

Skriv gerne en kommentar...

Klik på feltet "kommentarer" – det kræver ikke et log-in.

Ønsker I at kunne invitere andre ind i bloggen eller modtage besked om, når jeg skriver nye indlæg kræves det, at I er inviteret.

Send en forespørgelse om tilmelding til

invitermiggerne@interessantesteder.dk

så sender jeg en invitation til jer.

Fortæl gerne om bloggen og hjemmesiden til andre.

Denne blog er en del af hjemmesiden http://interessantesteder.dk

God fornøjelse.

Tappernøje - overnatning

DanmarkPosted by Katja Gross Mon, February 25, 2013 00:27:47

Hvis man skal holde billig ferie på sydsjælland og ikke lader sig skræmme af lidt primitive forhold, så vil jeg anbefale en billig campingplads i Tappernøje.

Vi overnattede selv i nogle af deres hytter. De lugter som et gammelt sommerhus, men ellers hyggelig nok - kun 300 kr pr. hytte pr. nat. Der er køleskab, to kogeplader, kaffemaskine, puder, dyner og fire sengepladser, borde og stole.
Toilet og bad er i en toiletbygning ca. 50 meter fra hytterne.

Hvis man hellere vil ligge i telt, campingvogn, combicamp, så koster det 30 kr. pr. barn, 50 kr. pr. voksen. (Bad koster 10 kr/5 minutter)

Der er ingen butik på stedet - det fungere nærmest som en organiseret lejrplads, hvor man er selvforsynende og kun taler med tilsynsmanden ved betaling.
http://www.heinoscamping.dk/dk/dksider.htm

Vi benyttede selv hytterne til overnatning efter en Bonbonlandstur. Dagen efter kunne vi så benytte 2.dags billetterne. Vi havde mad med i køletasker. Maden kom i køleskabet og fryseelementerne i fryseren og var så klar igen til næste dag.

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ann-Marie Tue, March 12, 2013 19:37:29

Ja den tur var skøn, kan også kun varmt anbefale den.